Som jag längtar efter den här matchen

Lina Akhtar Länsberg versus Maria Hougaard Djursaa är kanske den fajt jag törstar mest efter i den stora galan i Amiralen i Malmö (1 juni).

Den matchen kan bli grymt spännande.

Det kommer bli en match mellan två stridsberedda tjejer.

Lina ger mig den här lägesrapporten: ”Träningen går fint. Det är slirigt och lagom tungt, precis som det ska vara en och en halv vecka före en match. Jag hoppas på en match där jag gör mitt yttersta, där den rätta känslan infinner sig. Jag vet egentligen inte så mycket om henne som fighter så jag tar mig an det utan någon game plan och färdiga strategier. Jag ser fram emot att få fightas…”

Lina är en fullblodsfighter.

Hon älskar att framträda i ringen och i buren.

För tillfället brinner hon mest för MMA.

Men i juli åker hon till EM i thaiboxning som går i Lissabon.

Två gånger har Lina blivit världsmästare i thaiboxning. Något EM-guld har det ännu inte blivit för henne. Å andra sidan har Lina bara ställt upp i EM vid ett tillfälle.

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.