”Frida trött och får fortfarande dropp”

Klockan är över midnatt när jag läser det här på Frida Wallbergs facebook och mina tankar går just nu till en väldigt tapper kvinna och boxare på Karolinska sjukhuset i Stockholm.
‘”Här kommer lite information kring vår ”Frida” Från oss familjen ”Wallberg” till Er alla som stöttar och ger kärlek till vår dotter/syster. Ni är många därute vill vi lova och vi är så innerligt tacksamma att Ni är med oss i detta! Frida själv är alldeles rörd över all den omtanke ni ger henne och kunde inte hålla tårarna borta när hon fick mycket uppläst av oss från Er härifrån.Vår Frida ligger fortfarande på Karolinska och är sängliggandes. Hon är fortfarande väldigt trött och sover en hel del, vi låter henne vila så mycket som möjligt och pratar med henne endast om hon själv vill och orkar. Hon medicineras mot huvudvärken efter operationen och illamåendet. Hon har i dagarna börjat äta frukt på egen hand men fortfarande är hon på dropp.
Hon kommer inte förflyttas härifrån förrän saker och ting blir mer stabilt möjligtvis någon gång nästa vecka. Då är det planerat att hon skall till en rehabklinik, så detta kommer att ta tid och vi måste ge vår dotter/syster all den tid och tålamod hon behöver för att komma tillbaka upp på benen igen. Avslutningsvis låter Frida oss hälsa er alla en glad midsommar! Vi ses snart!!//Mamma,Pappa,Bror och Syster Wallberg!Det har gått drygt en vecka sen den tragiska VM-matchen mot Diana Prazak i Stockholm då Frida blev knockad och förd till sjukhus. Läkarna har sagt att Frida kommer bli återställd efter sin huvudskada (brustet blodkärl utanpå hjärnan).

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.