Frida Wallberg: Resan tillbaka kommer bli lång och tuff

Frida Wallberg skriver på sin Facebook-sida:

”Många som vill ha uttalanden från mig kring matchen samt allt som har hänt mig, och jag förstår det. Men jag är inte där än, vare sig fysiskt eller mentalt.

Det enda som är viktigt för mig just nu är att få träffa min lilla dotter Nellie! som jag inte träffat sen allt hände med olyckan.
Jag längtar efter henne så mycket att det gör ont i hela kroppen!! Jag är inte bra än på långa vägar och resan tillbaka kommer att bli lång och tuff, det är jag fullt medveten om. Kroppen känns som en tung sten och huvudvärken smärtar väldigt mycket samtidigt som illamåendet gör att jag har svårt att få i mig mat. Jag hoppas på förståelse från er alla kring min situation. Vill även att Ni alla som stöttat mig skall veta att det känns hela vägen in i hjärtat! Tack allihop!

Men just nu vill jag bara komma hem!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.