Ett fint videoklipp på boxningsambassadören Frida Wallberg

Dagligen går mina tankar till Frida Wallberg som fortfarande befinner sig på sjukhus efter den hemska olyckan i VM-matchen mot Diana Prazak.

Jag tänker också på vilken fin ambassadör som Frida genom åren varit för svensk damboxning. Frida har genom sin tekniska och fina boxning inspirerat många boxartjejer i vårt land. Frida proffsdebuterade 2004 och jag såg hennes fyra första matcher i Danmark och kunde direkt konstatera att tjejen hade det där lilla extra. Här ovan ser ni ett fint videoklipp på Frida Wallberg. Jag kommer sakna henne som boxare. Men det viktigaste är att Wallberg blir helt frisk och får komma hem till sin dotter.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.