Mikaela laddar hårt

Mr Ringside fick en hälsning från Kanarieöarna där Mikaela Lauren laddar inför VM-matchen mot Christina Hammer.

– Jag kommer att komma bättre förberedd till Dresden än jag någonsin varit för en match, hälsar Mikaela.

Lördagen 13 juli möer Mikaela tyska världsmästaren Hammer i Dresden. En match som handlar om Hammers WBO-bälte i mellanvikt.

– Jag är nu på Teneriffa och tränar på Extreme Fitness blandat med höghöjdsträning. Kommer stanna här några dagar till innan matchen och åka direkt till Dresden härifrån. Känner att jag inte kunde valt ett bättre ställe och får ultimat hjälp och uppladdning här, säger Mikaela.

Matchen i Tyskland blir tuff men i potten ligger en möjlighet för Lauren att ta över som svensk damboxnings stora affischnamn. Hon har chans även om det kommer att bli mycket svårt att vinna på bortaplan.

Efter Frida Wallbergs olyckliga skada kommer Mikaelas VM-match i ett läge då det kommer att bli svårt att få oreserverad uppskattning även om hon skräller och tar titeln. Men det är inget hon ska fundera över innan matchen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.