Gunnarsson lyrisk över elitlägret

  • Världsmästaren i kickboxning, för proffs och amatörer, Therese Gunnarsson från Helsingborg, är lyrisk när hon berättar om det lyckade MMA-academylägret i Södertälje.:

    ”Det var skitkul. Vi hade världsklasstränare bland annat var K1 stjärnan Larry Lindvall där och höll ett mycket bra pass i finttekniker. Madde Vall höll pass som fil ut på att man sätter sig själv i matchliknande situationer för att kunna känna sig trygg och kunna hantera det när det väl är match på riktigt. Dan Karlsson höll ett superbra pass i clinchtekniker och hjälpte mig att finjustera mina sparkar och knä så de blev hårdare och snabbare. Andreas Michael som är boxningstränare till Alexander Gustavsson hjälpte mig en del med min boxning och höll ett pass i sidesteps som man kan ha stor användning av.Utöver detta var det en fantastisk miljö, god och mycket mat och så träffade jag och lärde känna nya människor. Jag ska lätt dit nästa år med!. 15 pass på 5 dagar gör så man är rätt trött nu men det var mest teknik så man är  mer rött i huvudet än i kroppen faktiskt.

    Fd världsmästaren Jörgen Kruth höll ett bra pass i bland annat hur man tar sig in på en nära distans med olika tekniker. Lägret ger mig bra energi till att fortsätta träningen på hemmaplan”.

    För Gunnarsson är årets stora mål VM i kickboxning i slutet av september i Brasilien. Då ska hon försvara sitt VM-guld.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.