Patricias sommarlov: Plugga körkort och sparring

Patricia Berghult från Malmö och Höllvikens Boxningsklubb är en av de unga tjejerna som stormar fram i svensk boxning. Hon har redan boxat hem flera internationella ungdoms och juniortitlar. Så här ser hennes sommarlov ut.

Hej
”Sommarlov o sommarlov, arbetslös hahah. Mitt fokus ligger i träningen jag kör 12-13 pass i veckan.

Mellan de två passen pluggar jag körkorts teori. Jag planerar mina dagar för att det ska kunna gå ihop med annat jag vill göra så som bada / sola / umgås med vänner. Som imorgon ska jag fira en av mina närmsta vänner som blir 20 då får jag lägga min träning på morgonen. Jag åker till Bosön nästa vecka för att göra bl.a. Fystester de ska bli kul att se om man blivit starkare. Sen stannar jag kvar i Stockholm för ytterligare sparring. Ha en fortsatt trevlig sommar. Patricia”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.