Drömstart för Johanna Rydberg på EM

  • Johanna Rydberg, Helsingborg , fick bästa tänkbara start på EM i thaiboxning i Lissabon.

    Det blev seger i premiären mot spanjorskan Sarai Medina.

    – Som vanligt var jag seg i första ronden och blev träffad lite, men sen ökade jag tempot och kom igång och vann klart det två sista ronderna. Det var verkligen inte någon bra match men jag är glad att jag är vidare i turneringen, imorgon möter jag Ukraina.

  • Var du spänd, nervös?

  • – Jag kände mig lugn innan men sen efter första ronden var jag frustrerad för att våran gameplan inte riktigt funkade och man har bara råd att förlora en rond nu när det är tre, så var lite spänd men sen körde vi bara på och då blev hon trött, jag var starkare!!

    Alltså: en kanonstart för Johanna Rydberg. Det är som bekant alltid lite nervigt i den första matchen. Nu kommer det rulla på för Johanna.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.