Ny seger för Johanna: Kände glädje i hela matchen

Rapport från  EM i Portugal. Den regerande europamästaren Johanna Rydberg har vunnit sin andra match, den mot Liudmyla Pylupchan från Ukraina.

Johanna är en av de svenska tjejer som kan vinna EM-guld i Lissabon.

i lördagens semifinal möter Johanna en finska.

– Bring it on, säger en självsäker Johanna Rydberg..

– I dag lossnade det mycket bättre för mig, kände mig avslappnad och kom in bra med min boxning och hårda sparkar, verkligen skillnad från gårdagen, Stefan såg på mig på uppvärmningen att jag var mycket bättre, på en helt annan nivå! Kände ett lugn och en glädje i hela matchen  Ibland krävs det en mindre bra match i början av turneringen för att ”komma in” i det, skönt att jag vann första!

På lördag möter jag finska Jonna Suhonen i semifina, hon tog silver på VM 2012 så det gäller att ta med sitt a-game, jag hoppas kunna lägga i en extra växel!!

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.