Caroline om den grymma fighten: Jag är riktigt taggad!

Lina Akhtar Länsberg mot Caroline Ek i The Battle of Lund den 5 oktober. Den fighten mellan två meriterade tjejer är en rejäl höjdare.

– Jag tycker det ska bli superkul, säger Caroline Ek.

– Det var länge sedan jag var uppe i ringen nu. Främst är det sviktande motivation på grund av att mina senaste matcher blivit inställda med relativt kort varsel. Därför ser jag verkligen fram emot den här matchen och är riktigt taggad! Dessutom är galan i sig ett väldigt bra arrangemang och det ska bli väldigt kul att få gå på just den galan.

• Hur ser du på att möta Lina?

– Ja vi möttes på samma gala för tre år sedan. Hon är en grymt duktig och hängiven fighter som plockar titlar på löpande band så det blir en väldigt spännande match.

• Hur såg matchen för tre år sen ut?

– Då vann jag på poäng. Är inte helt nöjd med min egen prestation i den matchen, tappade min game plan. Men det är tre år sedan nu och jag tror att vi båda har utvecklats sedan dess.

• Hur ser annars din framtid ut med mästerskap och så där och vilken merit anser du är din främsta?

– Min främsta merit är min professionella världsmästartitel som jag tog 2009. Med tanke på hur det har varit med motivation och annat så vågar jag inte planera så långt fram. Jag ser inte min match som någon comeback utan tränar inför den här matchen och sen får vi se. Dock trivs jag bäst att gå professionella matcher på en gala, som den här. Att åka iväg på amatörmästerskap lockar inte lika mycket längre.

Det är nog inte bara Mr Ringside som törstar efter den här fighten …

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.