Sanja Trbojevic: ”Jag känner redan att jag kommer trivas”

  • Sanja Trbojevic har, som Mr Ringside tidigare skrivit om, lämnat Malmö för Stockholm.

    Därmed har kampsports-Malmö blivit en profil fattigare.

    Mr Ringside  fick den här uppdateringen av Sanja efter flytten till huvudstaden:  ”Träningen gick bra, lite Malmö muay thai känsla man kände sig välkommen och jag känner redan att jag kommer trivas. Peter Lööf och Teemu är bra tränare och har öga för det. Det var tungt för mig första passet nu när man haft ett uppehåll men så ska det kännas och jag är mer motiverad än någonsin i den nya staden. Nya människor allt är nytt, Stockholm verkar vara en underbar stad, men dom kan ju sluta härma min skånska, Ha, ha.”

    Något säger mig att thaiboxningsvärldsmästaren från 2011 kommer att tända till i den nya miljön.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.