Lite funderingar medan regnet vräker ner

Regnet piskar ner här i Höllviken och det känns lite höstligt.

Inte helt fel att toppa lunchen med bruna bönor och fläsk. Under lunchen blev det en hel del boxningsnack med Håkan Carlsten, kampsportsfantast och gymare. Vi kom överens om att tungviktsboxningen var bättre förr, när Ali, Frazier, Foreman och Norton regerade. Håkan är annars mest biten av MMA och han, precis som jag, längtar efter höjdaren Jones–Gustafsson i Toronto.

Jag hade tänkt ta ett dopp i Östersjön, men inte ens jag tycker att havet ser inbjudande ut i dag. Så det blev rätt och slätt ett gympass, den här gången i Skanör.

Det upptäckta diskbråcket gör att jag får tänka på hur jag utför varje rörelse. Dessvärre blir det nog till att hoppa över alla höstens tävlingar i bänkpress.

Dagens första inlägg på Mr Ringside handlade om Therese Gunnarsson, helsingborgstjejen som har tagit VM-guld både som amatör och proffs. Therese går verkligen all in inför stundande VM i Brasilien.

När regnet upphört väntar en timmes power walk och senare i dag kommer Mr Ringside bjuda på ytterligare några spännande inlägg …

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.