Kessler öppnar för tredje Froch-möte

Mikkel Kessler funderar fortfarande på om han ska gå upp i ringen igen för en tredje och avgörande match mot britten Carl Froch.

– Jag vill gå en tredje match men jag måste också fundera över att jag haft en lång karriär. Tar jag stryk riskerar jag min hälsa och den är det viktigaste, säger Kessler till Ekstra Bladet.

Mikkel Kessler ska snart bli pappa för första gången vilket också spelar roll för hans beslut.

Han förlorade senaste mötet med Froch i en fullsatt O2-arena i London. Eftersom första matchen, som Kessler vann, gick i Danmark har många föreslagit att den tredje matchen borde gå på neutral ort. Det förkastar Mikkel.

– Jag åker gärna tillbaka till London, det spelar ingen roll för mig. På en neutral plats känner publiken kanske inte till mig och Froch eller hur vi boxas. Ska vi mötas bör det vara i London eller Köpenhamn, säger Mikkel Kessler.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.