Breaking news: Hampus skadad och missar finalen.

Hampus Henriksson är skadad och missar finalmatchen.

Som Mr Ringside skrev i ett tidigare inlägg angående Hampus Henriksson krigande i världstoppen: det blåser hårt på toppen, något som Göteborgsboxaren kan skriva under på.

Efter segern i går i semifinalen i den stora turneringen i Turkiet fick vi i dag det här beskedet:

– Jag blir  tyvärr tvungen att lämna WO idag efter att jag fick en hård smäll över näsan, ögat och tänderna igår så bestämde vi att det var bättre att inte riskera något inför VM. Jag är sjukt besviken, det här känns värre än att förlora, idag skulle jag gjort min 100 match och detta är första gången jag lämnar WO, jag kan inte beskriva hur vemodigt det känns!

Nu är Hampus en fajter. Han kommer igen.

Trots allt är VM nästa månad det viktigaste.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.