Patricia ser ljuset i tunneln: ”Mitt fokus ligger nu på Tyskland”.

 • Patricia Berghult, Höllvikenboxaren, är sakta men säkert tillbaka efter sin skada och sjukdom.

  Senast hon gick en match var i november 2012.

  Nu ser hon ljuset i tunneln.

  –Skadan är läkt och jag har precis blivit frisk från sjukdom. Känns skönt att komma igång. Åker till Turkiet i natt i en vecka. Där dom har gym som jag kommer träna i. Sen kommer jag hem och finslipar detaljer innan Queens Cup i Stralsund Tyskland, mitten av oktober. Det är ungefär så långt jag vet än. Sen är det väl nån tävling till kan jag tänka mig men i dagsläget ligger mitt fokus på Tyskland.

   Patricia, som tävlar i 64-kilosklassen, är ett superlöfte.
  Hon har flera tunga internationella meriter på ungdoms och juniorsidan.
  Förbundet satsar därför hårt på Berghult.
  OS i Rio om tre  är målet för den här tjejen.
  Det är då hon ska vara med och fajtas om medaljerna.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.