Jyckens uppladdning. Banta bort 17 kilo!

Bantning tillhör en kampsportares liv.

Ibland är det riktigt tufft att få kilona att rasa.

17 kilo på 25 dagar. Det är vad som gäller för för UFC-fajtern Magnus ”Jycken” Cedenblad.

 För Magnus Cedenblad är kalorijakten viktigare än någonsin. Den den 26 oktober står han inför karriärens tuffaste uppgift. Italienaren Alessio Sakara är en av den mest rutinerade mellanviktarna i UFC och en seger skulle betyda ett rejält kliv mot toppen för ”Jycken”.
Just nu väger Jycken 17 kilo för mycket.
Jo, ni läste rätt.

–Det är inte idealt. Normalt brukar jag kapa ungefär ett kilo i veckan under uppladdningen inför match, det kommer inte direkt fungera nu, säger Jycken till Aftonbladet.se

– Jag fick matchen på väldigt kort varsel, normalt sett har jag ett par månader på mig att förbereda mig, nu fick jag fem veckor. Jag har dessutom varit sjuk i en vecka och inte kunnat träna. Man lägger på sig lite extra vätska när man är sjuk också, säger Jycken till Aftonbladet.se.

Magnus möter Alessio Sakara på UFC – Fight Night i Manchester lördagen den 26 oktober.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.