VM-hoppet Hampus: Det ska bli extremt kul att få åka nu

Det börjar närma sig den stora striden för Hampus Henriksson. VM i Kazakstan.

På onsdag lyfter Flyingepågen, boxandes för Göteborg, mot sitt livs första stora internationella seniormästerskap.

– I dag har toppningslägret i Stockholm börjat och jag har genomfört en matchsparring på fyra ronder, två mot Ibragim Israelov och två mot Rocco Wadell. Jag känner mig stark och snabb nu och det känns som jag utvecklas hela tiden, säger Hampus.

Han fortsätter:

– Jag kommer att köra en sista matchsparring på söndag och sen blir det bara toppning och vila för att fräscha upp kroppen till max, dagarna före avresa kommer det nog mest vara chillande och mysande med familj och vänner så att jag verkligen mår bra psykiskt när jag åker. Det ska bli extremt kul att få åka nu. Ju närmare det kommer desto mer ser jag fram emot min första VM-start i senior.

Mr Ringside kommer givetvis ha täta rapporter om Hampus äventyr i österled.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.