Obesegrad svensk gör UFC-debut

Alexander Gustafsson blev känd i hela idrotts-Sverige ”över en natt”, detta sedan han mötte världsmästaren Jon Jones i Toronto förra månaden. Nu kan en ny MMA-stjärna vara på väg att tändas när 25-årige Andreas Ståhl gör debut i UFC.
– Det känns fantastiskt. Det är det här man har tränat för hela tiden och att äntligen få chansen är en otrolig lättnad, säger han till Sportbladet.Ståhls debut sker på galan ”UFC Fight Night 33” den 7 december i Brisbane, Australien. Motståndaren är en annan UFC-debutant, brasilianaren Alex Garcia.

– Jag vet inte så mycket om honom mer än att han har 10-1 i record. Jag har kollat på det lilla jag hittat på nätet men det spelar inte så stor roll. Man får ta det som det kommer och köra sin grej, säger Ståhl till Sportbladet.

Fyra år sedan proffsdebuten har den tidigare elitbrottaren Ståhl gått nio matcher på olika Europeiska galor – och vunnit samtliga. Det ska bli spännande att följa den här krigaren.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.