Nu satsar den här starka tjejen på en ny utmaning

Kent Hanssons foto.

 

För en vecka sen var jag, Elna Biärsjö och tre andra i Höllvikens Atletclub och bänkpressade på sydsvenska mästerskapen i Ystad.

Jag lyfte hem en bronsmedalj.

Men det som jag mest gladde mig åt var att  Elna Biärsjö vann guld. 63-kilo lätte Elna klarade 85 kilo. I går meddelade den här starka tjejen mig följande: ”jag vill ställa upp i SM i styrkelyft i början av nästa år, anmäl mig till DM i november, där får jag chansen att kvala in”.

Jisses, jag visste inte att Elna var stark även i knäböj och marklyft. Nu vet jag det. Det blir garanterat åka av i november i Lund. Elna har fått smak på medaljer.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.