Hampus: ”Detta har inspirerat mig”

 

1379331_593801510679197_2115413288_n

Det är skönt med idrottsmän som inte kommer med några krystade förklaringar efter en förlust. Hampus Henriksson försöker i stället hitta positiva saker till VM-förlusten mot indiern Singh, detaljer han kan finslipa på framöver.

Hampus säger till Mr Ringside: ”Jag nyttjade verkligen 100% av min kapacitet idag men han var bara lite för bra helt enkelt. Han var smart han fick mig att missa och även om han inte hann kontra i början så tog det hårt på mina krafter och det gjorde mig långsammare så att han hann med att sätta kontringarna ganska bra i 2:a men speciellt i 3:e, om jag bara hade haft balansen att följa upp med en attack till efter att jag hade missat då hade jag kunnat slagit honom det tror jag. Därför så vet jag exakt vad jag ska träna på nu och den träningen börjar redan på lördag! . Detta har inspirerat mig jättemycket”.

Hampus är en proffsig och ambitiös boxare.

Därför kommer han snart tillbaka.

VM i Kazakstan var hans första, men definitivt inte sista stora mästerskap.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.