Nytt utlandsäventyr för Lina

 

Foto
 

Höllvikens Lina Skoghagen debuterade för några veckor sen vid den stora internationella tävlingen Queens Cup i tyska Stralsund. Det var en tävling, som trots förlusten, gav mersmak för Lina. Nu siktar hon in sig på nästa internationella utflykt. Till Schweiz i mitten av december med klubbkompisarna Patricia Berghult, Jasmine Nilsson och Tanya Karlsson. Ken Kvist och Jocke Berghult följer med som ledare på den här trippen.

”Nu när jag gått över 15 matcher så börjar det ”på rikigt” för det är nu jag ska möta de bästa och det fick jag känna på hur det kändes förra helgen i Tyskland. Trots förlusten så är jag nöjd och jag åkte hem med ännu mer motivation till att träna ännu hårdare. Jag såg även många bra matcher i Tyskland som jag inspirerades av. Men nu blickar jag framåt. Jag tränar på inför nästa tävling som är om ca 2 månader i Schweiz. 14-15 december. Det är vi tjejer från klubben som ska dit och tävla och jag ser verkligen frame mot det. Jag har ingen aning om motståndet där men jag har mött en tjej från schweiz tidigare som jag förlorade mot så det hade inte varit dumt med en revansch, säger Lina till Mr Ringside.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.