Räkna med tuffa tag när Maria möter sina motståndare i Debatt

Skuggan

Per-Åke Persson är den som anklagas i dokumentären om Maria Lindberg för att förstöra hennes karriär. Nu ska de mötas i tv:s Debatt. Foto: Stefan Alfelt

För en vecka sedan sändes boxningsdokumentären ”Maria och skuggan” i SvT.

Nu är turen kommen till uppföljning. I morgon torsdag 22.00 sänds Debatt med Maria Lindberg, Björn Rosengren (ordförande i Svenska pro kommissionen) och Per-Åke Persson.

– Jag har fått så otroligt mycket positiv respons. Hundratals mail och meddelande på FB med uppmuntrande ord. Tack ALLA som tagit sig tid att höra av sig. Det värmer verkligen med allt fint ni skriver. Det jag mest får höra är att jag ska stå på mig och inte ge upp. Att jag är en förebild och en inspirationskälla, säger Maria till filmens blogg.

Maria Lindberg känner sig orättvis behandlad och förföljd av Björn Rosengren och boxningsredaktören Per-Åke Persson.

De nämnda herrarna tycker inte att Lindberg ska boxas. Inte ens utomlands.

– Jag är så otroligt tacksam för att filmen finns. Jag hade aldrig, ALDRIG kunnat nå ut med min historia på detta sätt utan filmen. Jag är evigt tacksam alla som varit involverade och delaktiga i att filmen kunnat bli verklighet, säger Maria Lindberg.

Det kommer med all säkert bli ett program med många verbala käftsmällar…

Maria-och-hennes-skugga-550

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.