Sanja Trbojevic optimist: ”Tillsammans kommer vi bli oslagbara”

Sanja Trbojevic är en stor profil inom thaiboxningen. 2011 blev hon världsmästare. Men nu är det alltför tyst kring den här karismatiska tjejen så Mr Ringside fick tag på henne och frågade: ”När ska du tävla egentligen. Vi vill se dig i ringen igen”.

Det blev det här, lite kluriga beskedet:

”Just nu blir det mest löpning och en och annan träning. Varit mycket jobb denna månaden men i november kommer jag hålla till och träna nere på Slagskeppet en hel del. det är tufft att komma till en ny stad och börja om sitt liv på nytt. Men nu har allt börjat lugna ner sig. Och nu blir det fokus på träning, vad som kommer hända här näst har jag ingen aning om i nuläget men något blir det. Allt ser ljust ut och jag har bara underbara människor runt om som stöttar mig med allt nere på klubben så tillsammans kommer vi bli oslagbara tror jag”.

Men jag tror mig veta att Sanja satsar stenhårt på 2014. Hon tackade nej till MMA-galan i Malmö 28 december, för att satsa på SM i början på nästa år.  Nästa år finns det ett VM och där vill Sanja vara med och fajtas.

Mr Ringside önskar Sanja lycka till.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.