Lisa Pihl: ”Pulsen är på topp och jag älskar det”

Foto: Eric Josjö, TV 4

Lisa Pihl är en av Sveriges främsta kampsportare.  En tuff tjej som älskar att fajtas.  Just nu ser vi henne som Valkyria i Gladiatorerna. I sommar är hon med på amatör-VM i MMA i Las Vegas.

Mr Ringside fick en pratstund med Lisa om de populära programmet.

En sliten sportklyscha, hur känns det?

– Det känns riktigt kul att sändningarna är igång! Inspelningarna av programmet var ju i höstas och eftersom min medverkan varit hemlig ändå tills nyligen har Valkyria känts väldigt avlägsen och ganska overklig då jag fokuserat för fullt på idrotten.

Pulsen?

– Pulsen är på topp just nu, har väldigt mycket att göra och jag älskar det. Mycket på jobbet och i helgen har vi årsmöte med SSWF där jag är kassör och därefter skall jag dela ut pris på Kampsportsgalan. Dessutom har vi fått till oss en grym gästinstruktör från Brasilien, Windson Ramos, så nu skall jag försöka maxa min BJJ-träning.

Vad betyder den här utmaningen för dig?

– Gladiatorerna är en riktigt rolig utmaning, dagarna var tuffa och långa och riktigt roliga. Jag lärde mig mycket om mig själv och lärde känna många fina personligheter som döljer sig bakom galna mängder brunkräm och smink.

Skillnaden mellan Gladiatorerna och en vanlig tävling?

– Skillnaden mellan gladiatorerna och kampsportstävlingar är stor. Gladiatorerna är mycket show innan och efter prestationen medan det i kampsport är så underbart oglammigt och det har hittills under min idrottskarriär varit väldigt få gånger som någon sminkat och oljat in mig före en kampsportstävling, haha! Skämt åsido, prestationen är densamma, det är fullt ös i Gladiatorerna precis som i kampsporten.

Hur laddade du upp?

– Uppladdningen för gladiatorerna var mängder med mat och fullt fokus på att hålla mig skadefri.  Jag missade väldigt mycket MMA-träning under perioden och var inte direkt i min toppform under inspelningarna, vilket jag i dagsläget känner mig väldigt nöjd med. Jag vill bidra med ett sunt ideal och kompensera brist på synliga ådror med hyggliga kunskaper i brottning, haha. 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.