Maria Lindberg om sitt nya liv: ”Jag kommer vara som en tickande bomb”

1965011_674636349262379_617069527_n

Proffsboxaren Maria Lindberg har lämnat Malmö för Hamburg i Tyskland.  Det innebär nya möjligheter för Maria.  Tränings och matchmässigt.

Här kommer en färsk rapport från Maria.

”Jag har varit på plats här i Hamburg i lite mer än en månad nu, men jag måste säga att det känns som om jag varit här längre. Det tar alltid lite tid att hitta och komma in i nya rutiner men jag måste säga att jag har kommit in i både jobb och träning riktigt bra nu. Det finns obegränsade träningsmöjligheter här så mitt största ”problem” just nu är att inte träna för mycket. Angenämt problem… Vad det gäller matcher så är det också på gång. Vi är i kontakt med flera olika promotors och jag tror att vi har en match spikad inom kort. Jag har inte gått match på snart 1,5 år så jag kommer att vara som en tickande bomb innan jag går upp i ringen nästa gång.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.