Brottning på klassiska Amiralen

När jag växte upp var brottningen en populär sport.  Även seriebrottningar.  Men det var på den tiden då thai, kick och MMA var okända begrepp.  De senaste 30 åren har brottningen fört en blygsam tillvaro.  I årets sista serieomgång omgång – 28 mars – hoppas Malmöklubben Sparta på en fin publiksiffra, då matcherna avgörs på klassisk kampsportsmark,  Amiralen i Malmö.  På Amiralen har det genom åren arrangerats åtskilliga boxningsgalor och de senaste åren har MMA och Trophy dragit in på det anrika stället.

Sparta ställer upp med sitt bästa lag, något som innebär att OS-brottaren Robert Rosengren finns med i laguppställningen.

Marsvinsholm och Sjöbo står för motståndet.  Det kommer att bli en riktig festkväll med flera av Sveriges allra bästa brottare på mattan. Ett bra grepp av förbundet.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.