Lina och Martin fightas på samma gala: ”Aldrig kul att vätskebanta”

 

1976894_10151938906255800_768388811_n

Martin Akhtar (3-1, 1) är en tuff MMA-fajter från Malmö.  Lördag kväll möter han finnen Toni Tauru (8-1-1) på Cage Warriors 66.  På samma gala ska även hans hustru Lina Akhtar Länsberg fajtas. Lina möter Emma Delaney.

Cage Warriors 66 äger rum på Ballerup Super Arena i Köpenhamn.

Lina säger till Mr Ringside:

”Jag möter Emma Delaney, en engelsk judotjej. Hon är grym på kast och armbars. Om det blir den tuffaste matchen eller inte är svårt att säga. Jag vet att jag har kunskaper hon inte har men också att hon kan en del som kan vara svårt att skydda sig emot. Men det känns riktigt riktigt bra just nu faktiskt. Jag ser fram emot att gå upp i buren och än så länge känner jag ingen ”negativ” nervositet. Bantningen har gått riktigt riktigt bra. Det är aldrig kul att vätskebanta men jag har haft det så mycket jobbigare andra gånger. Jag vägde in ganska pigg och glad, dock uttorkad, på 61,1 kg. Min motståndare däremot klarade inte vikten och får därmed betala 40% av sin ersättning till mig”.

Som Mr Ringside skrivit om i ett tidigare inlägg kommer Martin Svensson (12-5 MMA) att gå match mot engelsmannen Robbie Olivier(20-9-1, 1nc MMA).

Huvudmatchen  på galan är titelfighten i weltervikt mellan dansken Nicolas Dalby (11-0 MMA) och ukrainaren Sergei Churilov (15-1 MMA).
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.