Janni Larsson vann prestigepris: ”En kväll jag aldrig kommer att glömma”

1969123_10152703833619502_1909391797_n-11616318_10152201893577667_1893364737_n

Janni Larsson vann det prestigefyllda priset Årets förebild.  Jag blir varm inombords när jag läser Janni Larssons kommentarer efter den härliga kvällen på Berns. Här handlar det om en tjej som förmår att uppskatta ett sånt här pris.

Janni säger till Mr Ringside: ”Gårdagskvällen på Berns var minst sagt lyckad.  Jag vann årets förebild(!!!), trillade inte omkull i mina högklackade skor på väg upp till scenen, och fick inte total tunghäfta när jag stod inför alla åskådarna i Berns salonger och tog emot priset.

Kampsportsgalan var en kväll jag aldrig kommer glömma, och jag är tacksam och hedrad att jag blev nominerad till så många priser och fick möjligheten att fick komma dit. Jag var en smula osäker på scenen, och tänker nu i efterhand – när jag inte längre känner nervositeten av att stå framför en salong fylld med människor – att jag borde ha hållit ett storslaget tacktal. Det får istället bli en tacktext. Tack till tränare och träningskamrater som hjälpt mig bli duktig nog att kunna vinna ett pris som årets förebild. Tack till Shimon Mochizuki, som är huvudtränare på min klubb Arte Suave, för all tid och energi du investerat i mig och min jiujitsu. Tack landslagscoach Paul Persson för tips och trix, och att du föreslog att jag skulle tävla trots strul med anmälning i Tyskland. Jag vill även tacka mina egna förebilder Ida Hansson och Shanti Abelha. Ni har banat väg för kvinnlig jiujitsu i Europa, och har hjälpt och stöttar mig varje steg på vägen. Till sist, tack mamma, pappa och syster. Jag älskar er, och jag hade aldrig kunnat vinna ett pris som detta utan er”.

Ännu en gång, Janni- stort grattis. Du är en fantastisk idrottstjej.  Mr Ringside kommer följa dina äventyr runt om i världen.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.