Hansson: Nu vill vi se Mikaela i en tung fight

999046_550655088327173_216891999_n

På torsdag går Mikaela Laurén (20-3) i ringen.  Hon möter i Stockholm, Göta Källare, sydafrikanskan Esther Mashiya (9-4-2).  Det är en match som Mikaela bör vinna.  Det är ett par ”Kalle Anka-titlar”  som står på spel (UBO  och WBPF).  Plus WIBAS interimtitel.

Bilden här ovan är från Mikaelas match i somras, mot WBO-världsmästaren Christina Hammer (förlust). Mikaela är inte rädd att möta de bästa. Tidigt i karriären mötte hon den allra bästa världsmästaren, norskan Cecilia Braekhus. Även Hammer är en mästare av klass. Det blir säkert en bra gala i Stockholm, men det känns lite fisljummet att rubricera Lauréns möte med Mashiya som VM-match.

Förhoppningsvis får vi snart se Mikaela Laurén i en tung titelfight. Varför inte ett nytt möte med Hammer.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.