Tanya Karlsson: ”Man tränar inte för att komma tvåa”

1978823_10202552681049835_66580671_n

Tanya Karlsson är en av Höllvikens duktiga tjejer.  Nu tar hon sats mot SM i Göteborg i april.  Tillsammans med tränarna Ken Kvist och Jocke Berghult ska Tanya rocka loss på SM.
Tanya säger till Mr Ringside:
”Nu är det inte många veckor kvar till SM och kroppen är full av längtan och förväntan. Hur det än går i Göteborg så kan jag absolut inte klaga på förberedelserna. Jag har tränat smart och jag känner mig nöjd med mitt upplägg. Tillsammans med mina underbara tränare och klubbkompisar har den tuffa träningen flutit på och man har kunnat härda ut. Att stå överst på prispallen är såklart ett mål för alla som ställer upp på ett SM, man tränar inte för att komma tvåa. Men som sagt, hur det än går så vet jag att jag har gjort mitt bästa för att vara i så bra form som möjligt. Låt den bästa bruden på 51 kg vinna!”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.