Hansson: De fem hetaste damboxarna just nu.

Det händer en del saker i vår inom svensk proffsboxning.  Närmast, på torsdag, boxas Mikaela Laurén om ett par mindre titlar.  Mikaela toppar min lista över de hetaste damboxarna just nu.

1. Mikaela Lauren.

Stockholmstjejen går i ringen på torsdag.  Ett par mindre titlar står på spel. Mikaela är en flitig proffsboxare och det gillar jag. Tror det kommer bli ett rejält tryck på Göta Källare.

2. Maria Lindberg.

Den tuffa Malmötjejen laddar för fullt i Hamburg, dit hon har flyttat. Äntligen kommer hon till en miljö där hon kan få matcher.  Tror det kommer hända saker på matchfronten för Maria den närmaste tiden.

3. Klara Svensson.

Det är tveksamt om Klara är med på galan Esbjerg den 12 april, då hon lider av sviterna efter  en skada på ena trumhinnan.  Men Klara är annars i full träning och har sikte på en titelmatch längre fram i år.

4. Patricia Berghult.

Höllvikenboxaren är nyligen hemkommen efter lägret i Brasilien. Om ett par veckor är det upp till bevis på SM. Patricia är bättre än någonsin och det bör räcka till SM-guld.

5.  Anna Donatella Hultin.

Efter ett uppehåll på snart två år är det äntligen dags för Anna att proffsboxas igen.  Det sker vid Armand Krajnc-galan 26 april Malmö.  Intressant att se hur Anna har utvecklats under tiden i Las Vegas.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.