Sven Fornling inför fighten: ”Jag ska framåt, punkt slut!”

Torsdag kväll går Malmöboxaren Sven Fornling sin andra proffsmatch. Han gör det på Mikael Laurens gala i Stockholm. Och de tär en segerviss ven Fornling som säger så här till Mr Ringside:
”Det känns otåligt, nu är det bara drygt en dag kvar och ju mer det närmar sig desto mer går jag in i mig själv och taggar upp mig inför fight. Jag har fortfarande inte riktigt ställt om mig till att matchning i proffs – jag brukade gå minst 10-11 matcher om året som amatör.
Nu blir större uppladdning och men även mer hype kring fighten, vilket är grymt. Det kommer bli bra drag i Stockholm, jag har många vänner som kommer och de förväntar sig inget annat än att jag lägger ner min motståndare, vilket jag kommer göra. Jag vet inte så mycket om motståndaren, han är spanjor och har en pro fight men tydligen gått en hel del i mma/vale todu. Allt sånt spelar mindre roll när jag står i ringen. Ingen kommer att få stå iväg och plocka poäng på min karriärs bekostnad. Jag ska framåt, punkt slut.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.