Grym fight för Pannie Kianzad: ”Viktigt att hon får rätt utmaningar”

 
Den här fighten är en grym höjdare.
Helsingborgsstjärnan Pannie Kianzad får Italienskt motstånd i form av thaiboxaren Annalisa Bucci på Superior Challenge X den 3:e maj i Helsingborg Arena.

Pannie (Pro MMA 4-0-0) med boxningsbakgrund har en stor utmaning framför sig då hon ska ta sig an den meriterade thaiboxaren Annalisa. Bucci (Pro MMA 6-2-0). Annalisa är en meriterad thaiboxare med över 50 matcher i ryggen och ett Muay Thai record på 37-14-3. Pannies senaste vinst var mot en annan väldigt meriterad motståndare men denna gång ställs hon på prov på hemmaplan i Helsingborg.

Babak Aghavali, VD Superior Group International:
– Pannie är en av Sveriges framtidshopp inom MMA och just därför är det viktigt att hon får rätt utmaningar. Italienskan Annalisa Bucci är en stenhård Thaiboxare med över 50 matcher i bagaget. Det blir alltså en match mellan striker vs striker där hemmastjärnan får en riktigt hård utmaning i sin första match på hemmaplan.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.