VM-boxaren Hampus Henriksson: ”Jag känner mig stark och explosiv”

1966907_682160708509943_1523825289_n
Det är alltid lika uppfriskande att dyka upp och kolla in ett sparringpass.  I kväll var det VM-boxaren Hampus Henriksson  och Höllvikens landslagsman Mustafa El Molla som bjöd på underhållning i Höllvikens Boxningslokal.  Det var tre tempostarka ronder mellan två fighters som går för guld i det kommande svenska mästerskapet.
”I kväll fick jag supersparring hos Höllvikens BK med deras grymma tungviktare Mustafa El Molla. Sparringen kändes superbra och jag känner mig i form inför kommande SM.
Jag känner mig mycket stark och det känns som att jag verkligen börjar pricka in formen nu. Nu är det bara de sista finslipningarna som ska göras och så sker min sista sparring inför SM mot Danmarks otroligt lovande och skicklige Abdul Khattab på lördag. Jag känner mig stark och explosiv nu och ser fram emot SM.
Efter sparringen så drog jag till världens bästa kiropraktiker, Per Lidefeldt. Per fyller år idag och satt och käkade med familjen när jag kom in. Trots det gjorde han ett snabbt avbrott och hjälpte mig. Per Lidefeldt är en stor anledning i varför jag har kunnat ta mig fram så snabbt inom sporten då han effektivt behandlat småskador och även stora skador som annars hade växt sig till stora hinder för mig. Där är ett helt team bakom mig och när VI tar våra medaljer så är det just VI som gör det, inte bara jag. Och Per Lidefeldt är en stor del i det teamet, tack Per Lidefeldt och grattis”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.