Det stora boxningsbråket: ”Cecilia är på gott humör”

I norsk massmedia är det full storm vad beträffar bråket mellan den norska världsmästarinnan Cecilia Braekhus och det tyska stallet Sauerland.  Själv tar Braekhus det lugnt hemma i Berlin. 

– Jag upplever  det som att de flesta håller på Cecilia, det är i alla fall reaktionerna hon och jag har fått, säger Braekhus manager Rune Brynhildsen till den norska tidningen VG.

Som Mr Ringside har berättat om i ett par tidigare inlägg verkar brytningen vara total mellan Braekhus och Sauerland.  Men det tyska stallet menar att man har ett giltigt kontrakt med Braekhus och tänker ta strid för sin sak.

– Cecilia är på gott humör. Detta är hennes beslut och det står hon helt fullt för.  Nu fokuserar hon bara på framtid, hon tittar inte bakåt, säger Brynhildsen.

24 maj arrangerar Sauerland Nordic Fight Night i Köpenhamn – men det blir utan Braekhus medverkan.

– Det som Cecilia har valt  är ingen impulshandling.  Det är många saker som byggts upp under en längre tid, säger Brynhildsen till VG.

Den norska boxningsstjärnan har blivit förkyld och kurerar sig hemma i Berlin. Hon vill inte uttala sig om konflikten med Sauerland utan hänvisar till Brynhildsen och advokaterna John Christian Elden och Morten Andreassen.

Fortsättning lär följa…

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.