Lisa Pihl efter silvret: ”Jag är väldigt tacksam”

10151920_10153988749735504_1249219867_n
Det var en kräksjuk Lisa Pihl som åkte till Rom.  In i det sista var det osäkert om hon skulle kunna mobilisera sina krafter.  Men en Gladiator ger sig aldrig och Lisa är en fantastisk Gladiator.  Här är hennes rapport från dagens äventyr i den Eviga Staden:
”Det räckte till ett silver idag. Mycket tack vare nära & kära, Gladius MMA och Budo Fitness som stöttat mig även när det ser svårt ut. Ärligt talat hade jag väldigt svårt att se att jag överhuvudtaget skulle ta mig upp på mattan ända tills imorse. Min gameplan idag var att försöka värma upp så lite som möjligt och hålla kvar den lilla energi jag hade i kroppen.
Jag fick reda på att jag var seedad till final. Skönt. Gick in, hjärtat kändes överansträngt men jag hade siktet klart: Snabbt avslut. Tror det tog drygt 15 sekunder så hade jag min armbar. Där trodde jag att jag vunnit och kände mig lättad och vågade erkänna hur dåligt jag mådde, hehe. Tre minuter senare kommer en funktionär och frågar ifall jag är redo för nästa match. De hade bestämt sig för att vi alla tre skulle möta varann. Perfekt. Nästan så jag hade svårt att hålla mig för skratt. Okej bring it on tänkte jag. Helt slut, satsade på submission även denna match. Hade fem rätt bra avslutsförsök men den här tjejen var ännu bättre defensivt, så jag fick inte till det.
Sen var krafterna slut och hon passerade och vann på poäng. Sånt som händer. Jag är väldigt tacksam för att ha tagit mig upp på mattan. Att plocka ett silver på min första stora internationella IBJJF-tävling är okej. Men imorgon är då det verkligen gäller, då är det min gren – submission wrestling. Jag ska ner ytterligare 1kg till imorgon men jag ser verkligen fram emot imorgon. Ska ladda batterierna nu och bara gå ut och ha kul imorgon! Tack alla vänner och återigen tack till min klubb Gladius MMA och Budo Fitness för erat stöd och kärlek! Utan er hade det aldrig gått!”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.