UFC-bossen Dana White om sin häftigaste tweet: ”Jag är hedrad”

 UFC-bossen Dana White är inte den som låter sig bli imponerad i första taget.  Men under gårdagen blev han helt upprymd av en tweet från boxningslegendaren Muhammed Ali.

– Muhammed Ali, du är den originella ALLTING. Den största tweeten jag någonsin har fått, svarade White, enligt Expressen.

Nyligen fick jag White som vän på Facebook och det ska bli spännande att följa honom. White är inte den som duckar om han blir verbalt anfallen. Tvärtom, då går han till full attack.
UFC-presidenten Dana White är också en aktiv Twitter-användare som väldigt ofta hamnar i heta diskussioner med många av sina drygt 2,8 miljoner följare.  Expressen skriver att det under torsdagen  inte var en ilsken supporter som hörde av sig till den karismatiske amerikanen, utan boxningslegendaren Muhammed Ali.

– Vad tycker du Dana White? Muhammed Ali – den originella MMA-fajtern?, skrev den gamle boxaren samtidigt som han länkade till en bild från sin historiska match mot brottaren Antonio Inoki i Tokyo 1976.

Matchen mot Inoki – en uppvisningsfajt mellan två olika kampsportsstilar – var enligt många startskottet till dagens MMA.

– Muhammed Ali, du är den originella ALLTING. Du är anledningen till att kampsporten är var den är idag. Den största tweeten jag någonsin har fått. Jag är hedrad, twittrade White tillbaka.

White har själv en lång boxningsbakgrund med både amatörmatcher och en period som instruktör. På senare år har dock relationen mellan UFC och representanter för boxningen varit tämligen ansträngd. De två parterna är nämligen stora konkurrenter inom den försvagade pay-per-view-branschen i Nordamerika.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.