IRFA 6: ”Härligt intensiv gala”

IRFA 6 i lördags i lördags blev som väntat ett succé. Bra fajter och en härlig stämning.  Svenska Budo & Kampsportsförbundets Jonathan Broberg fick rycka in som speaker och gjorde det med den äran.  Mr Ringside bad Jonatahn betygsätta galan och han konstaterar:

”Det var en härligt intensiv gala med nästintill fullsatta läktare. Det fanns många höjdpunkter, huvudmatchen mellan Piechota och Sadibou Sy var en fullträff. Snöplig förlust emellertid för Sy. Oliver Enkamp imponerade stort och frågan är lite vad som händer med hans karriär nu. UFC nästa rentav? Iman Darabi vann komfortabelt och har utvecklats massor det senaste året. Och 20-årige jättetalangen Karl Albrektsson… Han kan bli hur bra som helst. Kommenterandet för min del hade kunnat börja bättre. Natten mellan fredag och lördag vaknade jag hostandes. Så mycket att min sambo väcktes och då visade det sig att jag helt tappat rösten. Min sambo tog febrilt mig igenom den ena huskuren efter den andra och så smått kom lite röst tillbaka. Men den går nog inte att känna igen under tv-sändningen den 19:e april. Det blev så att säga en dubbel utmaning g”.

MMA-nytt skriver: ”David Teymur (1-1) tog emot bulgaren Veselin Dukov (1-2) på IRFA 6. Dukov gick på ett flertal nertagningar utan resultat, trots det lyckades Teymur föra matchen och vann ett enhälligt domslut efter full tid.

Daniel Teymur (2-0) utökade sitt matchfacit till två raka segrar efter att ha knockatAlexander Denic (1-3) i den första ronden på IRFA 6. Efter att ha sänkt Denic med slag följde Teymur upp med hårda slag från topp som avslutade matchen.

Kalle Albrektsson (3-0) tog emot belgaren Nordine Hadjar(3-1) i ett lätt tungviktsmöte på IRFA 6.  Han knockade Hadjar med brutal ground and pound i den första ronden.

I den andra ronden satt låset och Sadibou Sy (1-1) förlorade mot Oskar Piechota (4-0). Därmed inkasserade Sadibou sin första förlust inom MMA på IRFA 6.0.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.