Nytt EM-silver för Lisa Pihl: ”Jag är tacksam för mina resultat”

10170804_10153991268685504_1657112900_n
Nytt EM-silver i  dag för Gladiatorn Lisa Pihl.  
Det blev alltså dubbel silverutdelning för Lisa i Rom. Mr Ringside lyfter på vårluvan och utbrister ett stort GRATTIS.
”EM-silver i NoGi/Submission Wrestling. Stort tack till alla er som stöttat mig inför och under den här resan, stort tack till Gladius MMA och Budo Fitness. Dagens första match gick bra, jag vann på rear naked choke efter ca 1 minut. Finalen var mot samma tjej som igår, även denna gång var jag väldigt nära att avsluta samt att ta rygg och få poäng. Men jag räckte inte hela vägen fram och då blir det silver. Det är bara de bästa som är här och det är den absolut vassaste som tar hem guldet. Jag är tacksam för mina resultat med de omständigheter som varit”, säger Lisa.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.