Lina Skoghagen: ”Supertaggad!”

10170797_685567344835946_349692029580245514_n

Lina Skoghagen är en tjej i Höllviken som siktar mot stjärnorna. Men i vinter har hon, på grund av sjukdom, varit borta från matcher. Nu tar hon sats mot SM.

Jag har kollat in henne på träning och man kan se att hon längtar efter att få komma i i ringen och fajtas.
Combacken sker på SM…
Lina säger till Mr Ringside: ”I helgen är det SM som gäller och det ska bli jättekul att vara med. Träningen har varit super. Har varit iväg och sparrat en del och det har känts bra, men saknar dock matchkänslan då jag inte tävlat sedan september 2013.  Jag opererades i december och fick vila ett tag och missade därför tävlingarna som jag annars skulle varit med på. Dock kunde jag börja träna rätt snabbt igen så det var inte jobbigt att ta sig tillbaka. Nu de sista dagarna inför SM så är det bara lätt träning som gäller och sen hoppas jag att allt stämmer till helgen. Det ska bli kul att åka iväg med klubben, vi är ett härligt gäng i Höllviken. Men mest av allt ska det bli kul att få gå in i ringen igen, jag är super taggad!”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.