Tanya Karlsson: ”Må bästa bruden vinna”

1560487_685841054808575_3640112154596276808_n

I går stötte jag på Tanya Karlsson och på skämt sa jag: ”Kan du inte säga att du ska sopa mattan med dina motståndare”.  Som gammal reporterräv gillar man fajters som tar ut svängarna.  Men se, den finten gick inte.  

Tanya står med bägge fötterna på marken.

Tanya säger till Mr Ringside: ”Om några dagar smäller det, nu ska all den hårda träningen snart sättas på prov.  Jag tror att jag pratar för alla när jag säger att vi i 51 kg -klassen är väldigt jämna och trampar ständigt varandra på tårna.  Jag önskar att jag kunde säga ”nu jävlar ska jag sopa mattan med dem”, men det är ord som jag inte vill ta i min mun. Men en sak kan jag säga utan att känna ånger och det är att jag tänker kämpa för allt vad jag är värd och lite där till för att nå toppen på prispallen. Jag underskattar inte någon speciellt inte mig själv. Målet är att vara nöjd med min insats när helgen är över. Och som jag har nämnt tidigare, må den bästa bruden på 51 kg vinna”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.