Anna Laurell Nash längtar efter den här utmaningen

1899167_10153799184745481_1645909534_n

Anna Laurell är  Sveriges genom tidernas bäste damboxare.  Hon har bl a dubbla VM-guld.  Men det går inte att leva på gamla meriter. Det kommer Anna få erfara i SM-comebacken i helgen i Göteborg.

– Starkt startfält på SM i 75 kg i år. 6 anmälda. Har hört mycket om Elin Cederos från Västerås som ska vara jätte duktig och Love Holgerson vet jag ju sen tidigare att hon är grym. Ser fram emot utmaningen i helgen! Har även tre klubbkamrater Ashkan, Helena och Frida som visat storform så det blir spännande att följa dem också! Längtar, säger Anna Laurell-Nash till Mr Ringside. På bilden ovan ser vi Anna tillsammans med proffsboxaren Klara Svensson  och Shipra Engelke (som även hon gör SM-comeback i helgen).

Annas långsiktiga mål är OS i Rio om två år.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.