Jasmine Nilsson fick möta sin vän i finalen: ”Ska firas med pizza”

10253163_10151974759261502_1474105565_n

Det är alltid knepigt att möta en klubbkompis i en match.  Det är mycket känslor som står på spel då.  Jasmine Nilsson och Lina Skoghagen möttes i SM-finalen. Båda boxas för Höllviken.  Jasmine var favorit och vann guld.  Men Lina ska ha en eloge för sin insats. Hon har haft en tuff vinter på grund av sjukdom och gjorde comeback på SM.

Jasmine säger till Mr Ringside:

”Äntligen tredje gången gillt, jag möte i SM-finalen en av mina bästa vänner (Lina Skoghagen) och det var en tuff match. Jag fick det bästa motståndet och jag fick jobba hårt för mitt guld. Jag är riktigt glad och när jag kommer hem ska det firas med en pizza! Jag vill tack alla som ställt upp och stöttat mig, ett tack Per-Arne Ljung som ställde upp och coacha i min match”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.