Clarence Goyeram: ”Känslan att boxas hemma går inte att förklara”

10246467_10154055683380533_3640573550470362431_n
SM-guld för Clarence. Goyeram. Det var kanske inte helt oväntat. Det där med att boxas på hemmaplan är både inspirerande och nervöst. Göteborgaren Clarence visade upp sin bästa sida för publiken i Hisingen.  Här är hans rapport till Mr Ringside.
”Det var ett mycket bra SM. Känslan av att boxas hemma plan går inte i förklara. Man blir extra taggad. Plus det var väldigt bra boxare som var med och bjöd på en mycket bra uppvisning, t ex Gabriel Richard, Modo Sallah,  Atanas Mugerwa, och Mageera Mohammadi som bjöd på riktig bra finaler. Mustafa el Molla, Robin Safar, Leon Chartoi och våra egna champions Hampus Hercules Henriksson och Ronald Thunder.
Jag vill också lägga till Patricia Berghult, Jasmine Nilsson, Lina Skoghagen, Anna Laurell och Tanya Karlsson.
Jag tycker jag boxades mycket bra och kontrollerat i båda matcherna. All respekt till mina motståndare som kämpade helhjärtat,  vi bjöd publiken på riktig boxning. De känns mycket bra med ett till SM-guld i meritlistan. Speciellt nu när man gick upp en viktklass. Tackar Patrick Bogere och Hishem för de lagt ner tid på mig och coachat mig riktigt proffsigt.
Nu ska jag chilla galet en vecka. Prova på nya maträtter och träffa vänner och familj”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.