Grymt SM för Höllviken: ”Helt otroligt”

1487367_10151975962831502_3398199253223520798_n

SM i boxning blev en bra affär för Höllvikens BK.

Ken Kvist säger till Mr Ringside:

”Förutom att vi blev bästa damklubb kom vi på en gryyym tredje plats som sveriges bästa klubb. Helt otroligt att lilla Höllviken är så bra.

Många rekord slogs för Höllviken BK i helgen.  Det mest framgångsrika SM:et  nånsin i klubbens 30-åriga historia. Vi har aldrig haft fem i final och aldrig tagit så många medaljer på ett och samma SM.  Som avslutning på ett framgångsrikt SM fick Patricia kliva upp i ringen och mottaga Punchpralinernas pris som bästa damboxare”.

På bilden der vi från vänster: Ken Kvist,  Mustafa El-Molla (silver), Patricia Berghult (guld),  Jasmine Nilsson (guld),  Jocke Berghult (tränare). Sittande: Lina Skoghagen (silver) och Tanya Karlsson (silver).

Mr Ringside säger stort grattis.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.