VM-hoppet Sofia Olofsson: ”Har aldrig tränat så här hårt”

10255184_10153077321256393_1237159653_n
Sofia Olofsson åker till VM i slutet av nästa månad med målsättningen att ta medalj.  Just nu befinner sig Sofia i en hård träningspaeriod, något som ska ge utdelning i Malaysia. Mr Ringside bad Sofia om en lägesrapport:
”Formen inför VM känna verkligen bra. Jag känner mig starkare än någonsin och jag känner att jag har utvecklat min thaiboxning och jag känner att konditionen verkligen är där den ska vara. Jag har alltid tränat stenhårt både själv och med mina tränare Peter Lööf och Lex. Men inför detta VM känns det som vi har tagit min träning till en högre nivå. Har aldrig tränat så här hårt. Dubblat alla mina mittsronder och lagt in en högre växel på sparringen och finslipet av mina tekniker. Så nu e det bara sista finslipet innan vi åker till VM. Och jag ser verkligen fram emot att tävla och ta en medalj”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.