Ida Lundblad: ”Jätteroligt att jag lyckades försvara guldet från i fjor”

 

1616270_10152397530984810_550017264_n

foto: JESPER ANHEDE.

Ida Lundblad är en av de unga stjärnorna inom svensk damboxning. I helgen tog hon sitt andra raka SM-guld (60-kilosklassen).

– Jo, men SM kändes jättebra, även om jag va lite tveksam på formen innan. Jag hade inte matchat på tre månader, och var inte helt säker på hur mycket jag orkade eller hur det skulle kännas boxningsmässigt. Det behövdes tre matcher för att säkra guldet, och boxningen kändes bättre för var match. Jag är nöjd med mina prestationer och tyckte att det var jätteroligt att jag lyckades försvara guldet från i fjor, säger Ida till Mr Ringside.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.