Lina Akhtar Länsberg: ”Sjukt kul”

 1601245_690080114384669_6475408710682185842_n
Lina Akhtar Länsberg är en kampsportare med lyskraft. Den tvåfaldiga världsmästaren i  thaiboxning  gillar nya utmaningar. Just nu är Lina mitt uppe i en hektisk träningsperiod. 
Lina säger till Mr Ringside:
”Jag ligger i matchträning redan nu vilket är tidigt för att vara jag. Anledningen är att jag är i princip helt skadefri och att det finns så enormt mycket att lära sig. Dessutom är det ju sjukt kul. Fokus nu ligger på teknik och sparringövningar för att utvecklas överlag och för att förbereda mig för mötet med bjj svartbältade Nouigiera i slutet av maj.
Just nu är jag i Stockholm och gästtränar på Pancrase. Omar som har gymet är otroligt duktig och är uppbackad av bland andra brottningstränare. Kul och inspirerande och framför allt riktigt bra att det finns sparring med riktigt duktiga grapplingtjejer att köra med.  Tillbaka hem till Malmö och min tränare Malik Mawlayi med flera, där fokus kommer ligga på rörelse och positionsbyten på marken, och rörelsemönster och fotarbete”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.