Janni Larsson: ”Då klickade det till inombords”

10264884_10152351864262667_1682965753_n
Janni Larsson lämnar Abu Dhabi med flera tunga pokaler.  Först guld – sen silver. Mr Ringside säger ett stort grattis och låter Janni berätta om det senaste medaljkapet:
”Efter att vunnit min viktklass till Abu Dhabi World Pro, så var jag rätt nöjd med min insats. Om jag ska vara riktigt ärlig så hade jag inte så mycket kämpaglöd kvar när jag gick in i uppvärmningssalen när den öppna viktklassen skulle börja,  lördag morgon.
Min första match var mot en regerande världsmästarinna i svartbältesklassen. Jag hade tränat med henne tidigare när jag besökte Brasilien 2013, och då hade hon kastat runt mig som en vante i träningslokalen. Efter några minuter på mattan när jag låg före på fördelar, insåg jag att har lärt mig en del sedan början av 2013, för hon kunde inte rubba min balans när jag var på topp.
När jag vunnit första matchen klickade det till inombords och sedan var motivationen tillbaka igen. Match två vann jag på submission, tredje matchen vann jag på poäng. I semifinalen mötte jag den regerande världsmästarinnan (IBJJF) i 64kgs klassen. Efter en jämn match där jag hade två submission försök, vann jag på fördelar. I finalen mötte jag Gabi Garcia och förlorade på en submission. Nu blir det fokus på att rätta till mina misstag, så det inte händer igen till IBJJF-VM i maj!
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.