Gör dig redo för Superlördagen

Alex-om-Jones-X

Alexander Gustafsson håller tummarna hårt för att Jon Jones ska vinna på lördag. Det ligger mycket i potten för The Mauler. Foto: Stefan Alfelt

Påskfrossandet är över men det går inte att varva ner för det.

Gör dig redo för Superlördagen.

På lördag den 26:e april bjuds vi på tungviktstitelfajten Vladimir Klytjko–Alex Leapai och MMA-thrillern Jon Jones–Glover Teixeira samtidigt som vår senaste riktigt stora svenska boxningsstjärna Armand Krajnc bjuder på en spännande gala med många framtidsnamn i boxning på Amiralen i Malmö.

Klytjko–Leapai bör bli en ganska ensidig historia. Den klart mindre utmanaren från Australien har sagt att han, om det behövs, kommer att ta till en del smutsiga trick för att skaka om den store mästaren.

Problemet för Leapai är att Vladimir mött alla tänkbara typer av motståndare och bemästrar vartenda trick som finns ”i boken”.

Alt annat än en enkel seger för Klytjko blir årets sensation.

Jonesfajten i Baltimore, USA, är jättespännande för oss svenskar.

Jones är storfavorit och det är honom vi håller tummarna för eftersom en ny seger för superstjärnan med all sannolikhet innebär att UFC tvingar fram en retur mot Alexander Gustafsson.

Det har annars blivit ganska tydligt att Jones inte är så intresserad av att möta The Mauler igen efter den stenhårda matchen i Toronto i september förra året. Första matchen som Jones varit rejält skakad i.

Armands fight night kommer Mr Ringside att skriva mycket mer om fram till lördag.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.